Om os

Full 1
Hvem er vi?

Om Nibe Erhvervspark

Nibe Erhvervspark er et større kontorhotel blot 10 minutter fra Aalborg for mange små og større virksomheder, og vi tilbyder løsninger, der er tilpassede lige efter netop dit behov! 

Kontorhotellet er indbydende, og med dets lækre og moderne indretning er det de ideelle rammer for netop din virksomhed. Vores rummelige og inspirerende lokaler giver dig rig mulighed for at udvikle dig som virksomhed, og du bliver ligeledes del af et inspirerende og pulserende miljø. 

Hos os får du mere end blot et kontorhotel – her er nemlig rig mulighed for networking med de andre spændende og innovative virksomheder i bygningen. Vores brede og mangfoldige kundespektrum er med til at gøre Nibe Erhvervspark til et kontorhotel lige netop for dig!

Vores historie

Ejendommen er bygget i to etaper i henholdsvis 2000 og 2002 til et lokalt Nibe firma kaldet Digianswer, som var banebrydende indenfor Bluetooth-teknologi. Digianswer blev sidenhen opkøbt af Motorola, som er en stor telegigant. De nedlagde deres aktiviteter i Nibe i 2006, og i 2008 blev ejendommen opkøbt af Nibe Erhvervspark, som siden da har fungeret som kontorhotel for små og større virksomheder. I 2013 brændte en ældre del af bygningen, som primært blev benyttet til lagerhal for tryksager. I dag fremstår den resterende del af bygningen som en fuldt integreret del af den øvrige bygning.  

Kontakt os for at høre mere om Nibe Erhvervspark, samt hvad vi kan gøre for netop dig og din virksomhed!