Yderligere services

Full 1
Yderligere services
Bl.a. wi-fi, frokostordning og kontorrengøring
Full 1

Yderligere services

I Nibe Erhvervspark bestræber vi os altid på at skabe de bedste rammer for dig og din virksomhed. Derfor har vi indgået samarbejder og aftaler med en række virksomheder og udbydere, som skal gøre din hverdag nemmere. Du kan herunder læse om de forskellige tilbud, som nogle af vores lejere benytter sig af, og som du ligeledes kan tilkøbe.

Internet og wi-fi

Vi tilbyder fibernet af 1000 Mbit/s, og vores gode netværksinfrastruktur afspejler, at vores kundespektrum favner bredt. Vores netværksløsning er stabil, sikker og hurtig, og du kan ligeledes vælge, om du ønsker fast IP eller dynamisk fælles IP.

Frokostordning

Vi har indgået et samarbejde med et cateringfirma fra Aalborg, hvor nogle af virksomhederne i erhvervsparken tilkøber frokostordning fra. Frokosten bliver hver dag serveret kl. 12.00 i vores frokoststue som en buffet, og der serveres nye retter hver dag. Du kan læse mere om frokostordningen her!

Kontorrengøring

Hos Nibe Erhvervspark står vi for alt rengøring af toiletter og fællesarealer i hele bygningen. Dog står lejer selv for rengøring af egne lokaler. Ønsker du en løsning til kontorrengøring, har vi en in-house rengørings- og multiservicevirksomhed, der kan påtage sig denne opgave for dig. Derved er du sikret pæne, rene og altid præsentable lokaler.

Fysioterapeut - Fysio-On

I Nibe Erhverspark har vi en in-house fysioterapeut, og han hedder Thomas Riis. Han tilbyder behandlinger både til erhverv og private, og han tilpasser sine behandlinger til lige netop det, den enkelte har behov for. Du kan træffe ham her i erhvervsparken, på e-mail: Mail@fysio-on.dk eller på tlf.: 29 42 18 42.Fysioon Logo Med Tekst

Advokathjælp - Advokaterne i Nibe

En af vores mange lejere er advokatvirksomheden Advokaterne i Nibe, som har mange års erfaring med at tilbyde erhvervs- og privatrådgivning. Advokaterne i Nibe agerer også in-house advokathjælp for mange af de andre lejere i erhvervsparken. Du kan ligeledes indgå i et samarbejde med virksomheden, hvor de tager sig af de juridiske tvister, således at du kan lægge dit fokus på andre aspekter af din virksomhed. Du kan læse mere om Advokaterne i Nibe her!

IT-support - IT-Nørden

Vores in-house IT-samarbejdspartner IT-Nørden tilbyder forskellige former for support og hjælp til IT-relaterede problematikker. De kan især være behjælpelige med at optimere og øge din IT-sikkerhed. Du kan ligeledes tilkøbe ydelser fra virksomheden, og du kan finde meget mere information om, hvad de kan tilbyde dig her!

Du kan altid kontakte os for at høre mere om dine muligheder som lejer i Nibe Erhvervspark!