Referencer

Vores referencer

Hos Nibe Erhvervspark har vi mange tilfredse kunder, og herunder kan du finde et udsnit af, hvad nogle af de mange virksomheder i bygningen siger om vores faciliteter:

Advokaterne i Nibe
Martin Pedersen
”Pr. 7. maj 2015 flyttede vi ind i de tidssvarende lokaler i Nibe Erhvervspark og det har været en sand fornøjelse. Der er styr på tingene, lokalerne er indbydende og vi har parkering lige til døren. Vi kan derfor varmt anbefale Nibe Erhvervspark.”
Samkon
Morten Bach
”For os har det haft stor betydning, at Nibe Erhvervspark ligger så tæt på motorvejsnettet, så det er nemt at komme frem og tilbage. Desuden har prisen også haft betydning. Vi er meget tilfredse med de fine faciliteter.”
Birk-Hansen ApS
Svend Birk-Hansen
”Jeg har haft kontor i Nibe Erhvervspark i 9 år og er meget tilfreds med lokaliteterne. Lokalerne er rigtig fine, og især er det rart med moderne mødelokaler, når jeg har kundebesøg.”
DGE Group
Sven Ulrich Bertelsen
"Nibe Erhvervspark er ideel for os på så mange måder - især vægter omgivelserne højt. Vi har i høj grad brugt kælder- og opbevaringsmulighederne, som Nibe Erhvervspark indeholder. Derudover er der en rolig og rummelig atmosfære i huset, som vi ligeledes vægter rigtig højt."

Kontakt os for at blive lejer i Nibe Erhvervspark!